Basistraining
Pionierend Leiderschap

Vol vertrouwen pionieren voor de toekomst voor

meer impact met jouw idealen!

Groepsreizen

Jij bent een pionier en wilt iets betekenen voor de wereld maar je twijfelt je hoe je dat neer kunt zetten. Of je bent steeds gedemotiveerd doordat er veel weerstand op je af komt. Of je werkt in een organisatie en bent op zoek naar pionierende veranderingen in je organisatie. Je wilt toegerust zijn voor de toekomst, maar je zoekt ook naar meer verbinding en samenwerking. Je wilt een inspirerend leider zijn voor anderen en gebruikt je moreel kompas, alleen heb je geen idee hoe en het lijkt je fantastisch om zelf ook geïnspireerd te raken. Het niet eens allemaal zelf te hoeven doen. Deze training geeft jou een steuntje in de rug en voedt je met nieuwe inzichten en nieuwe perspectieven zodat je naderhand zelf opgeladen aan de slag kunt gaan en bovenal meer impact hebt met jouw idealen.

De komende decennia verandert onze wereld door andere levensomstandigheden, nieuwe uitvindingen en technologieën. Tegelijkertijd ontdekken we capaciteiten van onszelf waar we nog geen weet van hadden. We kunnen onze collectieve intelligentie aanspreken als we meer en meer onze plek vinden op deze aarde en coherent leren leven met elkaar. Zelfinitiatief en zelfleiderschap worden belangrijke pijlers in de maatschappij en in organisaties. Alle veranderingen die op ons af komen vragen om een andere manier van werken en leven. 

 

Pionierend Leiderschap is een levens- en leiderschapsfilosofie die vrijheid als startpunt heeft. Waar veel begeleidingsvormen toewerken naar vrij zijn voordat je je beter voelt en meestal uitgaan van een probleem waar iets aan gedaan moet worden, draait Pionierend Leiderschap dat om: je bent al vrij en kunt van daaruit andere keuzes maken. Vanuit die plek in jezelf is er geen probleem en maak je energie vrij om met meer impact jouw idealen (verder) vorm te geven.

 

In deze training krijg je een ervaring van die creatieve intelligentie die er in je leeft, die bergen kan verzetten. Ook ga je aan de slag met de 21 kenmerken van de pionier van de toekomst en ontdek je waar voor jou het randje is van ontwikkeling. 

Voor wie

Pionierend Leiderschap is niet alleen bedoeld voor managers en leiders, maar voor eenieder met idealen voor een betere wereld – groot én klein. Pioniers en professionals die bezig zijn met verandering, zoals:

 

  • Ondernemers

  • Leidinggevenden

  • Directeuren

  • Middle Managers

  • (HR-)adviseurs

  • Coaches

  • Trainers

 

Wanneer

Deze eendaagse training vindt twee keer per maand plaats. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per trainingsdag. 

 

Data 2023

Deze training is er voor pionierende ondernemers en voor pioniers in organisaties. 

Vrijdag, 13 januari (ondernemers)

Donderdag, 26 januari (organisaties)

Donderdag, 2 februari  (ondernemers)

Vrijdag, 10 februari (organisaties)

Donderdag, 9 maart (ondernemers)

Donderdag, 23 maart (organisaties)

Donderdag, 6 april (ondernemers)

Donderdag, 20 april (organisaties)

Waar

Deze training vindt plaats bij Seats2meet Amersfoort CS in Amersfoort. 

 

Investering

€ 499,- per persoon (exclusief BTW). Dit is inclusief koffie, thee, water en een heerlijk lunchbuffet. 

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 12.

Inschrijven

Wil je deelnemen aan deze training? Klik dan op de button hieronder en geef daarbij je contactgegevens op en de datum van je voorkeur. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op en stuur je een bevestiging van de trainingsdatum.