top of page

Basistraining Pionierend Leiderschap voor ondernemers

Realiseer jouw ideale missie voor de toekomst!

Werk je in een organisatie?
Klik dan hier
Groepsreizen

Jij bent een veranderaar, verschilmaker of pionier en wilt iets betekenen voor de wereld. Jij wilt het verschil maken omdat je zeker weet dat je iets kunt betekenen en graag verandering aan wilt brengen. Jouw idealen voelen als iets dat realiteit kan worden, maar je weet nog niet goed hoe.

 

Er is steeds iets dat jou terughoudt. Twijfels komen op, je verliest je focus of je krijgt steeds weerstand op je pad. Van anderen die denken dat jouw idealen niet realistisch zijn. Of vanuit jezelf. Misschien omdat je tegen jezelf zegt dat je er nog niet klaar voor bent of denkt dat niemand op jouw idee zit te wachten. Je bent huiverig voor de zichtbaarheid als je jouw plan echt naar voren brengt. 

 

Zoveel pioniers gingen jou voor. Dat proces ging met vallen en opstaan. Soms gooiden ze het bijltje erbij neer. Om precies dezelfde redenen. Of het was nog niet de tijd. Tot er ineens een inzicht kwam, een bijzondere ontmoeting of iemand die hen zag staan. Ik ontdekte door de vele interviews die ik deed met pioniers de rode draad bij al deze pioniers. En het was eenzelfde route die ik zelf aflegde. Er bestaat zoiets als een blauwdruk van een pionier. Eentje die werkt als je van je ideaal je realiteit wilt maken. 

 

Hoe zou het zijn als jouw idealen, hoe groot of klein ook, wél realiteit worden en je niet hoeft te wachten op het juiste moment of de juiste omstandigheden? 

 Ga hier dan mee aan de slag!

 

Daarbij komt dat pioniers meestal mensen zijn die zelf het wiel uitvinden en in hun eentje werken. Terwijl het juist fijn is als je inspiratie bij elkaar vindt. Onder gelijkgestemden. Daarom is dit een training waarin je samen met andere pioniers aan de slag gaat. Je ontmoet elkaar en ontdekt hoe het ook anders kan. En wie weet vinden er ook nog eens interessante kruisbestuivingen plaats voor jouw organisatie of missie.

 

Pionierend Leiderschap is een levens- en leiderschapsfilosofie die je weer in contact brengt met jouw oorspronkelijke creatieve intelligentie die bergen kan verzetten. En die creatiekracht heb je nodig als je gemotiveerd wilt blijven en focus wilt houden op jouw missie.

 

Waarom aan deze training meedoen?

  • Je ontdekt wat Pionierend Leiderschap voor jou kan betekenen;

  • Je ontdekt de 21 kenmerken van pioniers en waar jij nog verder kunt ontwikkelen naar aanleiding van de uitslag van de pionierstest;

  • Je ontdekt de blauwdruk van pioniers;

  • Je maakt kennis met het creatieve intelligentie proces dat veranderaars doorlopen zodat je in flow komt en gemotiveerd blijft;

  • Je gaat aan de slag met weerstand en hoe je deze het hoofd kunt bieden als ondernemer met een missie;

  • Je doorziet hoe je jouw idealen in de wereld zet en wat daar voor nodig is;

  • Je maakt een plan hoe je jouw volgende stappen kunt zetten in jouw missie;

  • Je maakt kennis met andere pioniers/verschilmakers.

Voor wie

Deze training is bedoeld voor ondernemers met idealen voor een mooiere wereld zoals coaches, trainers, uitvinders, kunstenaars en professionals met een missie.

 

Werk je in een organisatie? De Basistraining Pionierend Leiderschap is er ook voor leidinggevenden, directie/bestuur van organisaties. Klik dan hier.

  

Informatie

Deze training bestaat uit één dag en vindt eens per twee maanden plaats. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers per trainingsdag. 

 

Data 2024

4 oktober

Tijdstip

van 10:00- 16:00 uur

Locatie 

Deze training vindt plaats in het midden van het land. Locatie wordt t.z.t. bekend gemaakt.

 

Investering

Deze training volg je voor € 247,- per persoon (exclusief BTW). Dit is inclusief koffie, thee, water en een heerlijk lunchbuffet.

Aantal deelnemers

Minimaal 6 en maximaal 12.

Inschrijven

Schrijf je in voor deze training via de button. Je ontvangt direct na betaling een bevestiging.

bottom of page