top of page

Online training
'Omgaan met weerstand'

Maak je droom waar door weerstand anders te benaderen

Ontwerp zonder titel-18 kopie.jpeg

Jij bent een pionier, verschilmaker, (startende)ZZP-er/ondernemer en je hebt een droom. Je wilt iets nieuws opzetten maar je krijg steeds maar weerstand op je pad.  Vroeg of laat heb je te maken met commentaar, ongeloof of andere soorten van weerstand die je niet verder helpen. Misschien zie je weerstand ook wel als dat je zelf iets niet goed doet, je krijgt al die tegenslag immers niet voor niets. Jouw plannen heb je wel helemaal goed uitgedacht en een tijd lang was je heel enthousiast erover. Maar toch knaagt er nu iets aan je. De weerstand op je pad demotiveert je en je zoekt constant naar wat je dan wél inspireert. Als dat nog even doorgaat ga je stoppen met je plannen. Want je inspiratie is ook ver te zoeken. Dat is superjammer want je had wél een goed plan of idee. Hoe zorg je dat je goed tegen weerstand kunt en jouw droom/ plan/ onderneming/ idee goed in de wereld zet?

 

Wat heb je nodig om met weerstand om te gaan?

Om goed met weerstand om te gaan is het belangrijk dat je weet wat weerstand is, welke soorten weerstand er zijn en hoe je weerstand vóór je kunt laten werken. 

 

De kans is groot dat we meer leren van mensen die het niet met ons eens zijn dan van mensen die het wel met ons eens zijn. Toch zijn we vaak geneigd om de mensen op te zoeken die onze plannen fantastisch vinden en laten we degenen die weerstand bieden het liefste links liggen. Hoe zou het zijn als je bij weerstand daar geen slapeloze nachten meer van hoeft te hebben?

 

Om jouw plannen te laten slagen en weerstand in een ander daglicht te plaatsen heb ik een online training voor je gemaakt. Want ik wil graag dat jouw plannen slagen. Hoe meer pioniers voor een betere wereld, hoe mooier de wereld kleurt.

 

Om kunnen gaan met weerstand is een van de 21 kenmerken van de pionier van de toekomst. Ik vatte deze samen in de pionierstest.

Wil jij vrijheid in je werk ervaren net zoals je ziet op het plaatje van de adelaars hierboven? Zij vliegen op de thermiek en maken gebruik van de beweging die er in de lucht is. Ontdek hoe je dit gevoel kunt ervaren, ook als situaties voor je gevoel lastig zijn.

 

Het is een korte training van 6 videolessen. Je kunt deze in je eigen tempo volgen. Het zit vol met tips en inzichten die je nét even verder helpen.

 

Wanneer je je inschrijft ontmoet je ook gelijkgestemden in het Pioniers Platform die ook aan deze training deelnemen. 

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Voor iedereen die weleens gedemotiveerd raakt bij het opzetten van plannen en wel een drive in zich heeft om door te zetten om iets positiefs in de wereld te zetten.

Onder meer voor:

 

  • (startende) ZZP-ers die hun droom in de wereld willen zetten, hun hart willen volgen maar nog niet goed weten hoe dat vorm te geven;

  • Ondernemers die van betekenis willen zijn;

  • Pioniers/ verschilmakers.

 

Investering

Voor slechts € 22,- (excl. BTW) neem je deel aan deze training die je in je eigen tempo kunt volgen. Je hebt meteen toegang tot het Pioniers Platform waar je met gelijkgestemden je ervaringen kunt delen. 

Door wie?

Ik ben Carla de Ruiter, auteur van het boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’. Ik ben zelf pionier en leiderschapstrainer en werk graag met pioniers samen. Vanaf 2008 ben ik ondernemer en heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgezet. Door vallen en (vooral weer) opstaan leerde ik anders naar weerstand te kijken en mijn slogan is nu: “als ik weerstand tegenkom, zit ik op het goede spoor!”

Ik begeleid ondernemers en leidinggevenden bij het laten floreren van hun plan of bedrijf door Pionierend Leiderschap in hun leven en werk tot bloei te laten komen.

bottom of page