top of page

Soulclearing

Bevrijd jouw zielsmissie!

_edited.png

Wanneer je steeds terugkerende patronen in jezelf en in je onderneming tegenkomt, voelt dat alsof je niet vooruitkomt. Wat je ook probeert, het lijkt maar niet te lukken wat je het liefste wilt. Voor je het weet sta je op de stand van wilskracht en voelt niets meer als een flow. Alles kost moeite en je zit teveel in je hoofd. En bovenal: Je voelt niet meer de vrijheid die je juist zo aantrekkelijk vond als ondernemer. 

 

Het kan zijn dat je op een keerpunt staat in je leven en een andere richting in wilt slaan. Alleen is dat het lastige: je weet niet wélke richting dat is! 

 

Overtuigingen

Vaak denken we dat we overtuigingen in onszelf hebben die onszelf beperken. Dat klopt, alleen waar zit de oorsprong van deze overtuigingen? Als je al veel gedaan hebt aan persoonlijke ontwikkeling ben je je vaak al wel bewust van wat jouw kernovertuigingen zijn en welke jou in de weg staan. Het is nu tijd om dat voortvarender aan te pakken!

 

Hoe zou het zijn als je je weer helemaal met inspiratie, liefde en toewijding kunt richten op je onderneming en jouw missie? Want dat is immers wel wat je het liefste doet en dan ook met de juiste en leukste klanten die bij jou passen. 

 

Herhalende patronen

In een soulclearing ontdek je dat jouw telkens terugkerende patronen en gedragingen een diepere oorzaak hebben en wel in vorige levens. Alle gebeurtenissen, ervaringen, negatieve invloeden die jij in andere levens hebt opgedaan staat in jouw ziel gegrift. Bij elke incarnatie kunnen onafgemaakte zaken, hartsgeloften of andere beperkingen uit een ander leven zich herhalen. Zie het als een groef in een plaat. Zonder dat er een directe oorzaak te vinden is in dit leven herhalen al die patronen zich weer in jou. 

 

In een soulclearing:

  • Word je je bewust van wat jou belemmert en wat de echte oorsprong hiervan is;

  • Bevrijd je je van beperkende gedachten, gevoelens en overtuigingen;

  • Ontdek je welke andere levens van invloed zijn geweest op jouw  beperkingen van nu;

  • Zie je wat er zakelijk stagneert en hoe je dit tij kunt keren;

  • Ontdek je waar jouw doelgroep baat bij heeft en hoe jij hier goed bij aansluit;

  • Ontdek je welke activiteiten, producten of diensten op dit moment goed bij jou uit de verf komen en welke minder passen bij jouw potentieel;

  • Wordt jouw ziel gezuiverd van oude bagage zodat je makkelijker nieuwe stappen zet en jij je krachtiger voelt.

 

Wanneer je niet weet wat jouw zielsmissie is, geeft een soulclearing hier richting aan. 

 

Het voordeel van deze soulclearing is dat je niet, zoals in regressietherapie bijvoorbeeld,  iets ouds opnieuw hoeft te beleven. Het is een proces van bewustwording dat jouw ziel eeuwenoud is en je alles, wat jou niet meer dient, los kunt laten of een plek geeft.

Begeleiding

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid ondernemers met een maatschappelijke missie bij het slagen van hun pionierende pad. 

Sinds 2008 ben ik ondernemer en heb ik talloze missies gehad. Al van kinds af aan heb ik mediamieke vermogens. Ik leerde ze verfijnen door trainingen te volgen en mezelf te blijven ontwikkelen. Inmiddels combineer ik mijn zakelijke vermogens met mijn scherpe intuïtie.

 

Ik heb lang gezocht naar een modus in de wereld van de zakelijke wereld. Spiritual Response Therapy (SRT) heeft mij als methode jaren geleden geholpen om mijn bereik en scherpe verbinding met Spirit te verfijnen.  

Ik hou zelf van een volledige benadering van wie wij zijn als mens. Voor mij hoort daar het pad van bewustzijn bij. 

Met mijn niet-zweverige aanpak geef ik woorden aan wat misschien voor jou nog niet zichtbaar is.

Wil jij ook stralen en jouw missie leven op een manier die bij jou past? Boek dan een soulclearing van 1,5 uur.

Portret Carla_2022_04.jpg

Praktische details

 

Locatie:  via Zoom

 

Investering:

€ 187,50   (excl. BTW)  per 1,5 uur​​

Waar bestaat een Soulclearing uit en hoe werkt het?

Scroll dan door naar beneden voor meer informatie.

Wat zeggen mijn klanten?

big_sandra-bolte-4832b16f8ae090f7267b33c0bb793d46.png

"Het onverwachte verwachten. Dat zijn in het kort mijn ervaringen bij de Soulclearingen van Carla geweest.

In de afgelopen jaren heb ik meerdere sessies gehad. Keer op keer ben ik verbaasd over de uitwerking ervan. Naast inzicht over wat er op diep onbewust niveau voor stagnering zorgt, brengt het ook gelijk zuivering en worden die blokkades verwijderd. Het is bizar om in de weken en maanden daarna te ervaren hoe ideeën, wensen en verlangens beter gaan stromen. 

Nu, ruim 4 maanden later, voel ik nog steeds de uitwerking ervan in mijn leven. Ik kan makkelijker manifesteren, als vanzelf is er een meer positieve flow waarop ik kan meebewegen.

 

De soulclearingen hebben me de moed gegeven om los te laten wat niet meer bij me past. Vertrouwen en overgave is ervoor in de plaats gekomen. Als holistische therapeut ben ik bekend met veel verschillende technieken en mogelijkheden, maar deze verslaat alles. Ik ben ontzettend dankbaar dat Carla op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dit gegund heb."

Sandra Bolte, coach en therapeut

Na betaling neem ik binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken. 

Waar bestaat een Soulclearing uit en hoe werkt het?

Een Soulclearing begint altijd met een basiszuivering. Dit betekent dat je basisprogramma's eerst gezuiverd en verwijderd worden van jouw ziel. Tijdens deze basiszuivering komt er veel informatie naar boven over vorige of andere levens en hoe jouw ervaringen in die levens nu nog van invloed zijn. In deze zuivering worden deze indrukken weggehaald. Dit betekent in de meeste gevallen dat je je erna vrijer en ruimer kunt voelen. 

 

Na de basiszuivering kijken we samen naar de vragen die je hebt over jouw onderneming. Ook hier zoeken we naar antwoorden. Ik krijg mijn informatie uit de zogenaamde Akasha Kronieken. Dat kan je zien als een energetische bibliotheek waar alle informatie van alle zielen zijn opgeslagen. 

Om bij die informatie te komen zorg ik ervoor dat zowel jij als ik afgestemd zijn op ons Hoger Zelf.  Een basiszuivering is slechts eenmalig nodig. Eventuele vervolgsessies kunnen uiteraard ook afgesproken worden als je weer nieuwe vragen hebt.

Vervolgsessie

Heb je de eerste Soulclearing gehad en wil je een vervolgsessie waarin je nieuwe vragen kunt stellen of nieuwe thema's onder de loep neemt? Boek dan een vervolgsessie van 1 uur via onderstaande button. 

Kosten: € 125,- per uur excl. BTW

bottom of page