top of page

Boek Pionierend Leiderschap

Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie

'Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie'
auteur: Carla de Ruiter

De komende decennia verandert onze wereld door andere levensomstandigheden, nieuwe uitvindingen en technologieën. Tegelijkertijd ontdekken we capaciteiten van onszelf waar we nog geen weet van hadden. We kunnen onze collectieve intelligentie aanspreken als we meer en meer onze plek vinden op deze aarde en coherent leren leven met elkaar.

 

Zelfinitiatief en zelfleiderschap worden belangrijke pijlers in de maatschappij en in organisaties. Dit boek maakt duidelijk dat leiderschap niet alleen bedoeld is voor managers en leiders, maar voor eenieder met idealen voor een betere wereld – groot én klein. Het pleit voor een herwaardering van de menselijke Spirit en voor pionierende leiders die het vertrouwen in de mensheid herstellen. 

Hoe word jij die pionier die iets in de wereld verandert?

Hoe ben jij een inspiratie voor anderen?

Hoe zet jij door als je weerstand krijgt?

Hoe bevrijd je jezelf van oude collectieve conditioneringen?

Hoe kun jij van waarde zijn en impact hebben met jouw idealen?

Hoe blijf je trouw aan jezelf én in verbinding met anderen en alles om je heen?

 

Pionierend Leiderschap is een leiderschapsfilosofie die wijst op de noodzaak van het ontwikkelen van ons bewustzijn als mens en het weer in contact komen met onze oorspronkelijke evolutionaire impuls: onze intelligente, voortstuwende creatiekracht die bergen kan verzetten. Een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie.


Carla de Ruiter is pionier, visionair, leiderschapsontwikkelaar en -trainer. Zij werkte ruim 25 jaar als leidinggevende in uiteenlopende organisaties. Zij interviewde voor diverse mediaplatforms bekende en onbekende pioniers. Mede hierdoor ontwikkelde zij nieuwe inzichten voor verdergaande verdieping en transformatie van leiderschap en cultuurverandering. "De wereld van vandaag heeft échte leiders nodig die pionier durven zijn, die snappen wat er nodig is en niet terugdeinzen om van betekenis te zijn voor de maatschappij."

Publicatiedatum: 15 december 2022

Uitgeverij: Heart Media

Prijs: € 27,95

Aantal pagina's: 374

Flexcover

Roy Martina, Co-founder societies for the future

"Dit boek is een parel die iedereen moet lezen die weet dat de wereld door een mega transitie gaat en dat wij niet lang hebben voordat het oude systeem in elkaar stort. Ons "kannibalistische kapitalisme" heeft de aarde aan de rand van de afgrond gebracht, het is tijd dat bewuste co-creators en leiders opstaan en de handen in elkaar slaan. Dit boek geeft de inspiratie!"

Recensies

Rintske.jpg

Rintske Bosma
high performance trainer

Goed geschreven, prachtig vormgegeven boek met mooie onderwerpen. Zeker in deze tijden.

machteld-parmentier-2-362x440.jpg

Machteld Parmentier
trainer en coach

Super inspirerend boek alleen al door de meervoudigheid van kijken en je overall positieve insteek.

JeannetteWelp_muziek-training-workshop_e

Jeannette Welp
spreker, musicus en trainer

Wat een fijn boek! Het maakt me wakker, inspireert en maakt dingen duidelijk over mezelf, die me verder helpen.

bottom of page