top of page

Purpose Challenge

Ontdek wat het leven van jou wil!

treeoflife.jpg
 • Ben jij ontevreden over je werk of weet je momenteel niet wat je dan wél wilt doen? Overweeg je om als ondernemer aan de slag te gaan omdat een baan in loondienst voor jou niet (meer) vervullend genoeg is? 

 • Wil je een andere weg inslaan met je onderneming maar weet je nog niet hoe of wat?

 • Wil je  meer van betekenis zijn? 

 • Verlang je naar werk dat niet als werk voelt maar durfde je tot nu toe de stap nog niet te zetten? 

 • Houd je jezelf tegen doordat je niet weet waar je moet beginnen?

 • Denk je dat je financieel niet kunt leven van een betekenisvolle missie maar hoop je dat het wél kan?

 

Ga jij voor zekerheid en blijf je ongelukkig met je werk met alle gevolgen van dien of wil je ontdekken hoe het ook en anders kan? Wil jij jouw diepere purpose ontdekken en ontdekken wat het leven van jou wil?

 

Stel je voor dat je ontdekt wat jouw nieuwe richting is en je daar voor 100% gelukkig van wordt.

Het is mogelijk, ook voor jou!

 

Veel mensen die op een dergelijk kruispunt staan in hun leven stellen zichzelf de vraag: “Wat wil ik uit het leven halen?”, en komen daar uiteindelijk wel een keer achter. Maar als jij meer verdieping in je leven wilt en duidelijk hebt dat je van betekenis wilt zijn voor anderen, is deze vraag helemaal niet de juiste. De vraag die meer past is “Wat wil het leven van mij?” Jij maakt deel uit van een veel groter geheel en jouw missie zal dan ook meteen veel meer aansluiten bij jouw wensen en verlangens. Zeker als jij voor iets wilt gaan dat groter is dan jijzelf! Hoe dat precies werkt, ontdek je in deze Purpose Challenge.

Image by pine watt

Wat betekent 'Purpose'?

Purpose, ook wel 'doel' of 'bedoeling' genoemd, verwijst naar het diepgaande gevoel van betekenis en voldoening dat voortkomt uit het begrijpen en nastreven van een hoger doel in het leven. Het gaat om meer dan alleen het hebben van doelen of ambities; het draait om het identificeren en omarmen van datgene wat jouw leven zinvol maakt en wat jou motiveert om elke dag uit bed te komen.

In de 5 daagse Purpose Challenge:

 

 • Ga je de diepte in en krijg je de inzichten en tools om te ontdekken wat het leven van jou wil;

 • Ontdek je een diepere laag in jezelf die de basis vormt van de creatiestroom die je op gang wilt brengen;

 • Leer je dat het trendy ‘manifesteren’ helemaal niet de oplossing is als je een grotere maatschappelijke missie hebt en van betekenis wilt zijn voor anderen;

 • Krijg je zicht op de patronen in jezelf en anderen om jou heen die de ontwikkeling van jouw levensstroom en levenskracht tegenhouden. 

 • Krijg je handvatten om een spiritueel basisvertrouwen aan te boren zodat je het leven met meer vertrouwen en plezier tegemoet gaat.

 

Opzet van deze challenge:

De challenge bestaat uit 5 dagen (ma t/m vrij) waarin je elke dag een video krijgt met een opdracht in het Pioniers Platform. Die kun je die dag in je eigen tempo doen of op een andere dag dat je meer tijd hebt. Elke avond om 19:30 uur is er een Q & A-live sessie waar je bij aan kunt sluiten via Zoom. Je kunt daar je vragen stellen over het thema van die dag. Als je daar niet bij kunt zijn, kan je later de opname terugkijken. Je kunt er zoveel uithalen als je zelf wilt. Uiteraard steek je het meeste op van deze challenge als je aanwezig bent bij de live sessies en daar jouw vragen stelt. 

 

Hoe ziet het programma eruit?

 

Dag 1: Basisprincipes Purpose

Kennismaken en uitleg van dieperliggende basisprincipes van waarmee je deze dagen aan de slag gaat;

 

Dag 2: Wat vraagt het leven van jou?

Waarom deze vraag “Wat wil het leven van jou” relevanter is om te beantwoorden en welke stappen je kunt zetten om hierachter te komen. 

 

Dag 3: Blokkades van ontwikkeling

Herken wat jou tegenhoudt in jouw ontwikkeling en in de ontwikkeling van iets dat groter is dan jijzelf. 

 

Dag 4: Creatieve kracht aanboren

Hoe zorg je dat je weer in contact komt met iets diepers in jezelf en daar de antwoorden vindt? Hoe verhoudt zich dit tot creatieve kracht? Waarom manifesteren helemaal niet werkt op de manier die vaak wordt voorgehouden en ook niet nodig is als je vanuit purpose, verdieping en betekenisgeving wilt werken en leven.

 

Dag 5: Waarde(n)vol leven en werken

Op deze afsluitende dag ontdek je hoe je waarde(n)vol kunt leven en werken als belangrijke leidraad in alles wat je doet. Ook kijken we terug op wat deze challenge voor jou heeft opgeleverd zodat je zelf aan de slag kunt met wat je hebt geleerd.

 

Is deze challenge ook iets voor mij?

Als je je in het bovenstaande herkent ben je:

 • toe aan een transformerende uitdaging, ook als je nog niet precies weet hoe die eruit ziet of wat je wilt gaan doen;

 • Ben je klaar met het werken in loondienst en/of wil je een nieuwe stap maken;

 • Wil je graag iets anders doen maar weet je nog steeds niet wat bij je past;

 • Voel je je niet meer gelukkig in het werk dat je doet en wil je meer van betekenis zijn;

 • Is geld verdienen voor jou niet de nr 1 waarde in jouw leven;

 • Sta je graag klaar voor anderen en wil je graag jouw maatschappelijke missie meer vormgeven en verdiepen;

 • Heb je interesse en/of affiniteit met spiritualiteit of filosofie en ben je er klaar voor om meer inzicht te krijgen;

 • Ga je graag van de gebaande paden af, omdat je nu eenmaal een rebel, pionier, verschilmaker of buitenbeentje bent.

 

Dus ja... die is zéker ook voor jou.

 

Data

26 t/m 30 augustus 2024. De lessen zijn telkens op de werkdagen maandag t/m vrijdag gepland in deze week.

 

Nu helemaal GRATIS!!!

Deze Purpose Challenge is gratis. Je hebt meteen toegang tot het Pioniers Platform waar je met gelijkgestemden je ervaringen kunt delen. Vanuit dit online leerplatform doe je de opdrachten en sta je in verbinding met mij en de andere deelnemers. Meld je snel aan want er een beperkt aantal plekken beschikbaar.

 

Heb je nog vragen? Kijk dan hier voor de veelgestelde vragen.

Door wie?

Ik ben Carla de Ruiter, auteur van het boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’. Ik ben zelf pionier en maak graag het verschil met mijn missie. Ik ben met vallen en opstaan achter mijn missie gekomen en heb ook meer dan 1 missie in het leven. De manifestatiemethoden waar hele boeken over volgeschreven zijn, waren voor mij niet vervullend omdat ik dat als een te ik-gerichte hype ervoer. In mijn spirituele levenstocht ontdekte ik de werkelijke betekenis van een purpose in je leven hebben. Vervulling en betekenisgeving is daardoor in een ander licht komen te staan. Juist hierdoor heb ik ontdekt wat er wél werkt als je een missie hebt die groter is dan jijzelf en ook dat het belangrijk is dat je leert wat de universele taal is om zoals ik het omschrijf ‘samenvalt met je bedoeling’. Omdat ik met mensen werk die van de gebaande paden gaan die tal van levensvragen hebben, vind ik het altijd weer fijn als ik mijn inzichten kan delen. 

bottom of page