top of page

Bewustzijn-marketing sessie

Promoot jouw idealen op de manier die bij jou past!

Image by Austin Distel

Wat niet veel mensen weten is dat de huidige marketingstrategieën niet werken als je zelf op een ander niveau naar de wereld kijkt. Marketing dat gericht is op het binnen halen van klanten, winst maken en scoren, rijmt niet met iemand die een bewustzijn heeft dat verlangt naar een mooiere wereld. Toch zijn er manieren om beide werelden naar elkaar toe te laten komen, zodat je niet het gevoel hebt om je ziel te hoeven verkopen. Inzicht in hoe dit werkt op bewustzijnsniveau is essentieel om het verschil te maken met je idealen én voldoende inkomsten te krijgen.

 

Authentieke marketing

Wil jij op een authentieke wijze meer zichtbaar worden zonder dat het lijkt op een verkooptrucje?

 

In de Challenge ‘Maak werk van je idealen’ is er een uitgebreide les over dit thema, maar je kunt, als je er verder mee aan de slag wilt, ook kiezen voor een uitgebreid 40 pagina tellend rapport om jouw drijfveren in kaart te brengen. Jouw drijfveren bepalen welke manier van marketing voor jou en jouw doelgroep aansluit.

 

Met dit rapport krijg je inzicht in:

 

 • Welke waarden en drijfveren op dit moment belangrijk voor je zijn;

 • Welke kwaliteiten verbonden zijn met jouw waarden;

 • Waarom jij tot andere keuzes komt dan anderen;

 • Aan welke waarden jij je ergert en die je vaak herkent in mensen waar je niet goed mee kunt opschieten;

 • Welk gedrag je vertoont wanneer je onder druk staat;

 • Welke waarden je meer terug wilt zien, in jezelf en in jouw omgeving;

 • Welke complexiteit van werkzaamheden je goed aan kunt en welke niet;

 • In welke (werk)omgevingen je wel en niet tot bloei komt en je thuis voelt;

 • Hoe jij je verhoudt tot de samenleving en welke veranderingen je daarin het liefst ziet;

 • Hoe jij communiceert en wat dat met je waardensysteem te maken heeft;

 • Hoe je met anderen met een ander waardensysteem het beste communiceert

 

En nog veel meer…

 

Investering: nu van € 129,- voor € 99,- excl. BTW

 

Wil je de koppeling maken met de wijze waarop je in jouw onderneming hiermee jouw marketing verder vormgeeft? Boek dan een dagdeel (2,5 uur) inclusief deze test online via Zoom. Je krijgt dan begeleiding en advies op maat over wat het beste bij jouw doelgroep en bij jou als ondernemer past.

 

Investering: € 395,- excl. BTW

Meld je aan voor deze sessie

Inspirerende coach

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid pionierende leiders en organisaties bij de realisatie van hun idealen voor een wereld die werkt. Ik heb vele succesvolle projecten en bedrijfstakken opgezet en concepten bedacht en de PR daarop aangepast. Zowel in mijn eigen ondernemingen als in samenwerking met (startende) ondernemers. Ik ben daarin aardig allround geworden. Ik merkte dat de oude marketingstrategieën niet werkten.

 

Logisch ook want die spitsen zich toe op een oude manier van denken waarbij winstbejag voorop staat. Wanneer je bewustzijn zich ontwikkeld heeft naar het uitdragen van je idealen en het verlangen iets in de wereld in positieve zin te veranderen, past daar een andere manier van ondernemen bij en ook een ander idee van marketing en zichtbaarheid. Hoe dat eruitziet is per persoon verschillend. Ik kan je dan ook een plan, dat alleen maar voor jou werkt, aanbieden en samen met jou ontdekken hoe dat vorm krijgt. 

 

Ik schreef het boek ‘Pionierend Leiderschap’ en deed daarvoor onderzoek naar de drijfveren van pioniers en verschilmakers. Het resulteerde in het handboek dat een must is voor iedereen die het verschil wil maken in de wereld van vandaag. 

Vanuit mijn rol als hoofdredacteur van Pioniers Magazine en andere platformen interview ik vanaf 2015 pioniers die prachtige veranderingen in de maatschappij veroorzaken. Ik doe dat nu ook in de Podcast voor Pionierende Leiders die vanaf half mei/begin juni te beluisteren is. Ik maak pionierende leiders zichtbaar zodat deze initiatieven zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. De wereld kleurt mooier als al die positieve plannen gezien kunnen worden, maar vooral ook realiteit worden. Dat is wat mij drijft: een wereld creëren die werkt voor iedereen!

Portret Carla_2022_04.jpg
bottom of page