Van geen idee naar droom idee!

Ben je eraan toe om eindelijk te doen

wat je het allerliefste doet?

 

Ontdek dan nu wat dat voor jou is en

maak (je) werk van je idealen!

Ben jij ontevreden over je werk of weet je momenteel niet wat je graag zou willen doen? Overweeg je om als ondernemer aan de slag te gaan omdat een baan in loondienst voor jou niet (meer) vervullend genoeg is? Weet je nog niet wat voor werk dat voor jou kan zijn? Verlang je naar werk dat niet als werk hoeft te voelen maar durfde je tot nu toe de stap nog niet te zetten? Hou je jezelf tegen doordat je bang bent dat je het niet kunt, niet weet waar je moet beginnen of dat je er financieel niet van kan leven?

70% van de werkende bevolking is niet tevreden over hun baan (CBS 2014). Daarnaast is er een oud idee dat we werk moeten scheiden van ons privéleven. Veel mensen zie ik werken om te kunnen leven. Dat is niets minder dan OVERLEVEN. 

Dat hoeft niet zo te zijn!

Je kunt iedere dag het werk doen dat compleet bij jou past als persoon. Je kunt je elke dag vrij voelen in de dingen die je liefste doet en werk maken van je idealen! Je kunt van geen idee toewerken naar een droom idee! Werk voelt dan niet meer als werk, maar als een diepe levensvervulling waar je ook nog eens anderen blij mee maakt en waar je prima je geld mee kunt verdienen.

Wat vind jij belangrijk?

Ook voor jou ligt dit binnen handbereik. Het vraagt van je om uit te vinden wat je het allerliefste doet, wat je makkelijk afgaat of waar je interesse naar uitgaat. Dat vraagt een gedegen onderzoek. Het vraagt ook om het overwinnen van je angsten en overtuigingen die bewust en onbewust hun werk doen zodat je je niet meer laat terughouden. Het vrij maken van je idealen ontstaat als jij vrij kunt creëeren. Het vraagt dat je je idealen, talenten en kwaliteiten gebruikt om van betekenis te kunnen zijn en hierop durft te vertrouwen. Daarvoor is het noodzakelijk om te weten wat jouw waardesysteem is, of anders gezegd: wat jij belangrijk vindt in het leven.

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid mensen en organisaties bij de realisatie van hun idealen voor een wereld die werkt. In 2008, toen de economische crisis net was begonnen, nam ik ontslag van een goed betaalde managementbaan en stortte me op het ondernemerschap. Binnen drie maanden had ik het bedrijf en de inkomsten waar ik van droomde. Ik had ontdekt wat ik het liefste deed en zette mijn idealen om naar de realiteit.

 

Tijdens mijn ondernemerschap heb ik meerdere keren mijn missie en mijn idealen bijgesteld omdat ik zelf ook door blijf ontwikkelen en ik voelde dat een oude jas me niet meer paste. Dan begin je als het ware steeds weer opnieuw. Zakelijk gezien misschien niet handig, maar ik werd er goed in en dat maakt dat alles wat ik doe doorleeft is en ik je kan leren hoe je van geen idee naar een droom idee kunt gaan.

 

Het vinden van je droomidee hoeft trouwens niet een extatisch 'eureka-gevoel' op te leveren, want dat is de misvatting die veel mensen hebben. Ik help je om uit de worsteling te komen zodat je je weer vrij kunt voelen en op grond daarvan betere keuzes kunt maken en daarmee je missie of idealen sneller en gefundeerd zichtbaar krijgt.

Ik heb in de afgelopen jaren veel mensen begeleid naar hun droom idee en in hun ondernemerschap. Door jarenlange trainingen in verandermanagement, maar ook vanuit meer spiritueel en therapeutisch georiënteerde opleidingen zoals Spiritual Response Therapy en het ontwikkelen van een sterke intuitie zie ik vrij snel wat iemands zielenmissie is, wat de mogelijkheden kunnen zijn en wat er nodig is om dat levenspad helemaal vrij te maken voor een nieuwe volgende stap. Daar ondersteun ik je graag bij.

"Alles dat werkelijk groots en inspirerend is, is gecreëerd door een individu dat kon werken in vrijheid"

-Albert Einstein-

Pionierspakket 1: VAN GEEN IDEE NAAR DROOMIDEE!

Dit pakket is een individueel begeleidingstraject en bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur (op locatie of via Skype).

Wat leer je met dit pionierende pakket?

  • Je ontdekt hoe je van betekenis kunt zijn voor anderen door werk te maken van jouw idealen;

  • Je bevrijdt jezelf van bewuste en onbewuste overtuigingen die niet meer voor jou kloppen;

  • Je wordt je bewust van deze belemmeringen waardoor je meteen ander gedrag kunt laten zien;

  • Je ontdekt wat je (ziels)kwaliteiten en zielenthema's en mogelijkheden zijn en wat jij belangrijk vindt in je nieuwe werksituatie;

  • Je komt in contact met jouw eigen bevlogenheid (droomidee) en interesse en je leert hoe je hier je werk van kunt maken;

  • Je leert in vrijheid te creëeren zodat er nieuwe mogelijkheden voor je ontstaan;

  • Je durft ruimte te geven aan je diepste zielsverlangens;

  • Je ziet werk niet meer als een apart element in je leven, maar voelt dat werk en privé prima samengaan en dat werk niet meer voelt als werk, maar als een diepe levensvervulling.

Praktische details:

Locatie: overeengekomen locatie of via Skype.

Investering:

 

€ 1225,- (excl. BTW) voor het pakket van 6 sessies van 1,5 uur. 

 

Wil jij ook ontdekken wat jouw droom idee is en wil jij (je) werk maken van je idealen?

 

Bij aanmelding word je verwezen naar een e-mailadres. Zet hierin duidelijk je (bedrijfs)naam en adresgegevens zodat we je een bevestiging en factuur kunnen sturen.