top of page

Van geen idee naar droomidee

Ben je eraan toe om eindelijk te doen wat je het allerliefste doet?

Ontdek dan nu wat dat voor jou is en maak (je) werk van je idealen!

Ben jij ontevreden over je werk of weet je momenteel niet wat je graag wilt doen? Overweeg je om als ondernemer aan de slag te gaan omdat een baan in loondienst voor jou niet (meer) vervullend genoeg is? Weet je nog niet wat voor werk dat voor jou kan zijn? Verlang je naar werk dat niet als werk hoeft te voelen maar durfde je tot nu toe de stap nog niet te zetten? Hou je jezelf tegen doordat je bang bent dat je het niet kunt, niet weet waar je moet beginnen of dat je er financieel niet van kan leven?

1 op de 2 medewerkers in de zorgsector ervaart een te hoge werkdruk. Ook in andere sectoren is de werkdruk de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. (CBS 2022). Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer mensen ziek worden. Veel mensen werken om te kunnen leven. Dat is niets minder dan OVERLEVEN.

Dat kan ook anders!

Je kunt iedere dag het werk doen dat compleet bij jou past als persoon. Je kunt je elke dag vrij voelen in de dingen die je liefste doet en werk maken van je idealen! Je kunt van geen idee toewerken naar een droom idee! Werk voelt dan niet meer als werk, maar als een diepe levensvervulling waar je ook nog eens anderen blij mee maakt en waar je prima je geld mee kunt verdienen.

Wat vind jij belangrijk?

Ook voor jou ligt dit binnen handbereik. Het vraagt van je om uit te vinden wat je het allerliefste doet, wat je makkelijk afgaat of waar je interesse naar uitgaat. Dat vraagt een gedegen onderzoek. Het vraagt ook om het overwinnen van je angsten en overtuigingen die bewust en onbewust hun werk doen zodat je je niet meer laat terughouden. Het vrij maken van je idealen ontstaat als jij vrij kunt creëren. Het vraagt dat je je idealen, talenten en kwaliteiten gebruikt om van betekenis te kunnen zijn en hierop durft te vertrouwen. Daarvoor is het noodzakelijk om te weten wat jij belangrijk vindt in het leven.

Inspirerende coach

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid mensen en organisaties bij de realisatie van hun idealen voor een wereld die werkt. In 2008, toen de economische crisis net was begonnen, nam ik ontslag van een goed betaalde managementbaan en stortte me op het ondernemerschap. Binnen drie maanden had ik het bedrijf en de inkomsten waar ik van droomde. Ik had ontdekt wat ik het liefste deed en zette mijn idealen om naar de realiteit.

 

Tijdens mijn ondernemerschap heb ik meerdere keren mijn missie en mijn idealen bijgesteld omdat ik zelf ook door blijf ontwikkelen en ik voelde dat een oude jas me niet meer paste. Dan begin je als het ware steeds weer opnieuw. Zakelijk gezien misschien niet handig, maar ik werd er goed in en dat maakt dat alles wat ik doe doorleeft is en ik je kan leren hoe je van geen idee naar een droom idee kunt gaan.

 

Het vinden van je droomidee hoeft trouwens niet een extatisch 'eureka-gevoel' op te leveren, want dat is de misvatting die veel mensen hebben. Ik help je om uit de worsteling te komen zodat je je weer vrij kunt voelen en op grond daarvan betere keuzes kunt maken en daarmee je missie of idealen sneller en gefundeerd zichtbaar krijgt.

Ik schreef het boek Pionierend Leiderschap speciaal voor mensen zich verder willen ontwikkelen en willen bijdragen aan een mooiere wereld. Maar het kan zijn dat je een duwtje in de rug wilt hebben en een boek lezen voor jou niet genoeg is. Dan ondersteun ik je graag.

Portret Carla_2022_04.jpg

Coachingspakket: Van geen idee naar droomidee

Dit pakket is een individueel begeleidingstraject en bestaat uit:

Wat kan je met dit pionierende pakket?

  • Je ontdekt hoe je van betekenis kunt zijn voor anderen door werk te maken van jouw idealen;

  • Je bevrijdt jezelf van bewuste en onbewuste overtuigingen die niet meer voor jou kloppen;

  • Je wordt je bewust van deze belemmeringen waardoor je meteen ander gedrag kunt laten zien;

  • Je ontdekt in welke pionierskenmerken je goed bent en gaat aan de slag met de kenmerken waar je je nog verder in kunt ontwikkelen;

  • Je komt in contact met jouw eigen bevlogenheid (droomidee) en interesse en je leert hoe je hier je werk van kunt maken;

  • Je leert in vrijheid te creëren zodat er nieuwe mogelijkheden voor je ontstaan;

  • Je durft ruimte te geven aan je diepste zielsverlangens;

  • Je ervaart niet meer als werk, maar als een diepe levensvervulling.

 

Praktische details:

​Locatie: Nagele of online via Zoom. 

 

Investering:

€ 1499,- (excl. BTW) voor het pakket van 6 sessies van 1,5 uur. 

Wil jij ook ontdekken wat jouw droom idee is en wil jij (je) werk maken van je idealen? Schrijf je dan in voor dit pakket.

Eerst vrijblijvend kennismaken via zoom of telefonisch? Neem dan contact met me op via de button hieronder.

"We need leaders who recognize the harm being done to

people and planet through the dominant practices that

control, ignore, abuse and oppress the human spirit.

We need leaders who put service over self, stand steadfast

in crises and failures, and who display unshakable faith

that people can be generous, creative and kind."

Margareth Wheatley

bottom of page