top of page

Masterclass 'De ideale wereld creëer jij zelf'
 

Kom los van oud denken en ontdek jouw pionierende potentieel

Image by Ben White
  • Wil jij graag een andere wereld zien maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

  • Maak je je zorgen om wat er om je heen gebeurt?

  • Heb je een voorbeeldfunctie (bijvoorbeeld ondernemer, leidinggevende, veranderaar of pionier) maar heb je het idee dat wat je te vertellen hebt, niet altijd aanslaat bij anderen terwijl je wel zelf verlangt naar meer vervulling van je idealen?

  • Verlang je naar meer energie, daadkracht en moeiteloosheid in je leven?

  • Of zou je bezield willen raken van een visie, missie of passie en ben je soms jaloers op anderen die dat wél hebben?

 

Steeds meer mensen voelen zich moedeloos en machteloos door wat er om hen heen afspeelt. Inflatie, de ene na de andere opstapelende crisis komen voorbij en er is veel negativiteit. Er lijken geen afdoende oplossingen voor. Wat is het vooruitzicht? Depressie en burn-out liggen op de loer als je niet oppast.

 

Dat kan allemaal ook heel anders. Vaak wordt er gezegd dat je je vooral moet richten op wat er wél goed gaat. Ik zie de verandering die je wilt zien vooral in het aanboren van je universele creatieve kracht. Een bron waar maar weinig mensen van op de hoogte zijn laat staan toepassen. Wanneer je contact maakt met iets diepers in jezelf, kun je ook bezield raken door iets dat je nieuwe richting geeft. 

Veel mensen zijn het erover eens dat ze niet tevreden zijn over de wereld van vandaag, maar hebben geen idee hoe de ideale wereld er dan wél uit moet zien. De vernieuwers bouwen voort op het oude zonder dat er een echte verandering plaatsvindt.  Hoe werkt het dan wél? Hebben we daar technologie voor nodig? Hoe kom je los van oude systemen en manieren van denken? Hoe denk en kijk je creatief  vanuit een scherpe intuïtie zodat je echt pionierend bent? 

Vernieuwers zijn nog geen pioniers. Vernieuwing is iets dat alleen maar voortborduurt op het oude zonder dat er een echte verandering plaatsvindt. 

We leven in een verandering van tijdperk en in dergelijke tijden wordt menig heilig huisje omver geworpen. Ik zie helaas veel prachtige nieuwe initiatieven sneuvelen door grote ego's of het nastreven van idealen zonder gegronde basis. 

Wat er echt nodig is om pionierend te zijn en daadwerkelijk verandering in de maatschappij te creëeren is dat je de oorsprong ontdekt van jezelf als scheppend wezen. Er zit een levenskracht in ons op allerlei niveaus, die met de juiste aandacht en focus, bergen kan verzetten.

 

Richting hebben en richting geven

Hoe zou het zijn als je een inspirerende gedrevenheid in jezelf ervaart en het plezier in wat je doet weer terugvindt? Hoe zou het zijn als je, wat jij te vertellen hebt, makkelijk kunt uitstralen naar je omgeving en hierdoor een inspirerend voorbeeld bent voor anderen? Hoe zou het zijn als jij het pad op loopt van bewuste creatie?

 

Visie en bezieling gaan hand in hand

Wat daarvoor nodig is, is dat je weer in contact komt met die oorspronkelijke levenskracht in  jezelf: jouw universele creatiekracht of creatieve intelligentie. Dit is een creatieve impuls waar je vanuit Pionierend Leiderschap mee werkt. Dat kan door gerichte oefening, maar ook door nieuwe kennis, bewustwording en vaardigheden vanuit deze leiderschapsfilosofie eigen te maken. Wanneer je ontdekt hoe de creatieve kracht werkt op verschillende niveaus geeft je dat meer capaciteit om te creëren en verandering te bewerkstelligen, op diepere niveaus. Wat we creëren zal onze toekomst bepalen, als individu en als planeet.

 

In deze boeiende interactieve online masterclass krijg je inzichten hoe je hiermee zelf aan de slag kunt en laat ik zien dat bezieling, missie en visie en inspiratie allemaal putten uit eenzelfde bron. Als je weet hoe je deze kunt aanboren, krijg je weer richting en raak je ook (weer) anderen aan met jouw verhaal en/ of missie.

Praktische informatie

Datum: 31 oktober 

Tijd: 19:00- 22:00 uur

Online (bij aanmelding ontvang je een link om t.z.t. in te loggen. Je ontvangt ook kort voor aanvang van deze lezing nog een reminder met deze zelfde link).

Investering: € 35,- p.p. excl. BTW.

Deze masterclass ook als lezing op locatie?

Dat kan uiteraard ook. Neem hiervoor contact met mij op voor meer informatie.

 

bottom of page