top of page

Mijn klanten

Hier lees je met wie ik graag werk en wie mijn klanten zijn:

Meer impact

De klanten voor wie ik werk zijn pionierende ondernemers of leiders en organisaties die idealen hebben voor een wereld die in hun ogen wél werkt. Zij willen een grotere rol spelen in de maatschappij en voelen zich verantwoordelijk voor de generaties die na hen komen. Zij staan bewust in het leven, maar hebben tot nu toe nog niet de impact die zij graag zouden willen hebben. Zij willen graag hun dromen en idealen realiseren maar weten niet goed hoe ze dat aan moeten pakken of waar ze moeten beginnen. Zij willen meer verdieping, moeiteloosheid en kracht in hun leven en in hun werk ervaren zodat zij een inspirerend voorbeeld kunnen zijn voor anderen.

De aanleiding om met mij te werken kan de volgende zijn:

Ik ben ontevreden over mijn werksituatie, ik verlang naar iets dat beter bij mij past!

"Ik ben niet meer tevreden over mijn huidige werksituatie en zou daar graag verandering in brengen. Ik wil iets betekenen voor de wereld en ik weet ook wel vaag wat dat zou kunnen zijn, maar ik weet niet hoe ik dat aan moet pakken. Ik heb teveel belemmerende overtuigingen in mezelf die mij zeggen dat ik het niet kan, maar ik verlang ernaar om de invulling aan mijn leven te geven die echt bij mij past, wat mijn omgeving daar ook van denkt of zegt."

lk wil al mijn talenten en interesses inzetten, mijn missie aanscherpen en meer focus krijgen.

"Ik ben met veel zaken tegelijkertijd bezig in mijn werk en ik weet soms niet waar ik mijn focus op moet leggen. Ik heb veel interesses en ambities en ben soms jaloers op mensen die zo goed weten wat ze moeten doen. Zij doen vaak maar 1 ding en hebben 1 duidelijke missie. Ik heb een creatieve geest en kan me snel vervelen. Ik kan goed zaken opstarten maar na verloop van tijd neemt mijn interesse af. Ik ben daarom bang dat, als ik me vastleg op 1 ding of bedrijfsonderdeel ik het na verloop van tijd niet echt meer leuk zal vinden. Hoe kan ik al mijn talenten inzetten en weer in de flow komen?"

Mensen begrijpen mij vaak niet. Ik wil graag een inspirerend leider en voorbeeld zijn voor anderen.

"Ik ben een pionier en/of leider. Ik heb een voorbeeldfunctie en heb iets belangrijks te vertellen in de wereld, maar ik word niet gehoord en mensen begrijpen mij niet. Ik ben mijn tijd misschien te ver vooruit? Dat frustreert mij. Ik zou graag een inspirerend en krachtig leider zijn en ik voel dat er meer in mij zit. Daarbij wil ik meer nadruk leggen op menselijkheid en compassie in mijn werk. Ook voel ik me niet meer thuis in oude hiërarchische machtstructuren."

Wat ik doe, mag gezien worden. Het is tijd om naar buiten te treden op een manier die bij mij past!

"Ik ben al zolang bezig met het zichtbaar maken van mijn missie en mijn bedrijf, maar het lijkt niet te werken. Ik voel me ook niet echt thuis in de gangbare marketingmethoden en het mezelf 'verkopen'. Het voelt alsof ik mijn ziel verkoop. Ik zou graag in alles wat ik doe mezelf zijn en wil daarbij meer zichtbaar worden, maar wel op een manier die bij mij past. Want wat ik te vertellen heb is belangrijk en dat mag nu gezien worden."

bottom of page