top of page

Maak je missie zichtbaar

Wil jij jouw idealen realiseren? Laat je dan zien aan de wereld!

Image by Clark Tibbs

Heb je een 'droom-idee' of een ideaal om iets in de maatschappij te veranderen en weet je zeker dat dit werkt? Weet je alleen niet hoe je jouw idee of missie om kunt zetten naar de realiteit? Heb je vele pogingen gedaan en is dat niet gelukt of heb je veel weerstand gekregen waardoor je van je plannen afgestapt bent?

 

Weet je niet hoe je een eigen bedrijf opzet om je plannen concreet te maken? Of heb je al een bedrijf maar is je missie niet duidelijk genoeg waardoor je wat zwabbert met je aanbod en je de focus mist? Of heb jij je, net zoals veel zelfstandigen teveel gestort op geld verdienen waardoor je idealen naar de achtergrond verdwenen zijn? 

Besteed je wel aandacht aan je marketing maar kan dat een boost en verfijning gebruiken zodat jouw idealen helemaal tot hun recht komen vanuit wie jij bent als mens? Heb je een hekel aan het promoten van jouw missie omdat je het gevoel hebt dat dat niet bij je past? Wat maar weinig mensen zich realiseren is dat zichtbaarheid van jezelf en je bedrijf niet werkt via een trucje of snelle marketingstrategie. Doe je iets dat niet klopt met wie je bent, dan kun je dat merken in een dalende omzet en minder klanten. Er gaan niet voor niets veel bedrijven failliet en vaak wordt er gezegd dat dat komt omdat ze te idealistisch waren. Het zou jammer zijn als je jouw droom opgeeft. En dat is ook helemaal niet nodig.

Authenticiteit centraal

Stel je voor dat jouw idealen en dromen realiteit zijn en je een mooi bedrijf hiermee kunt opbouwen. Je kunt dan iets doen dat van betekenis is en eerlijk gezegd; er is niets meer vervullend dan dat. Hoe zou het zijn als je daar geen snelle aquisitie of marketingstrategieën meer op los hoeft te laten? Hoe zou het zijn als jij gewoon als wie jij bent je doelen bereikt? Stel je voor dat je meteen zichtbaar wordt met wat jij te vertellen hebt in de wereld en dat jouw authenticiteit daarbij centraal staat. Jouw bedrijf is, als het goed is, dan een afspiegeling van wie jij bent. Je trekt dan ook de juiste klanten aan die helemaal bij jou passen en die jij deelgenoot kunt maken van al jouw waardevolle kennis en ervaring.

Zichtbaarheid en focus

Je kunt verandering brengen in jouw situatie door haarscherp je missie neer te zetten vanuit wie jij bent als persoon. Jouw uniciteit staat dan vooraan. Het is nodig dat je dan ontdekt wat dat precies kan zijn. Heb je nog geen bedrijf dan is het raadzaam om te leren wat voor concept je wilt nastreven, hoe de opbouw kan zijn met je diensten en producten en wat daar allemaal bij komt kijken. Je hebt focus nodig om ook daadwerkelijk te doen wat jouw missie van jou vraagt. 

Wil je een groter bereik en de klanten die bij je passen, dan zul je een groter netwerk moeten aanboren en dus zichtbaar kunnen worden. Daar heb je wel een dosis lef en vertrouwen voor nodig, maar dat zijn vaardigheden die je kunt leren.

Inspirerende coach

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid pionierende leiders en organisaties bij de realisatie van hun idealen voor een wereld die werkt. Ik heb vele succesvolle projecten en bedrijfstakken opgezet en concepten bedacht en de PR daarop aangepast. Zowel in mijn eigen ondernemingen als in samenwerking met (startende) ondernemers. Ik ben daarin aardig allround geworden. Ik merkte dat de oude marketingstrategieën niet werkten.

 

Logisch ook want die spitsen zich toe op een oude manier van denken waarbij winstbejag voorop staat. Wanneer je bewustzijn zich ontwikkeld heeft naar het uitdragen van je idealen en het verlangen iets in de wereld in positieve zin te veranderen, past daar een andere manier van ondernemen bij en ook een ander idee van marketing en zichtbaarheid. Hoe dat eruitziet is per persoon verschillend. Ik kan je dan ook een plan, dat alleen maar voor jou werkt, aanbieden en samen met jou ontdekken hoe dat vorm krijgt. 

 

Ik schreef het boek ‘Pionierend Leiderschap’ en deed daarvoor onderzoek naar de drijfveren van pioniers en verschilmakers. Het resulteerde in het handboek dat een must is voor iedereen die het verschil wil maken in de wereld van vandaag. 

Vanuit mijn rol als hoofdredacteur van Pioniers Magazine en andere platformen interview ik vanaf 2015 pioniers die prachtige veranderingen in de maatschappij veroorzaken. Ik doe dat nu ook in de Podcast voor Pionierende Leiders die vanaf half mei/begin juni te beluisteren is. Ik maak pionierende leiders zichtbaar zodat deze initiatieven zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. De wereld kleurt mooier als al die positieve plannen gezien kunnen worden, maar vooral ook realiteit worden. Dat is wat mij drijft: een wereld creëren die werkt voor iedereen!

Portret Carla_2022_04.jpg

Coachingspakket: Maak je missie zichtbaar!

Dit pakket is een individueel begeleidingstraject en bestaat uit:

 

Wat kan  je met dit pionierende pakket?

  • ​Je zet je idealen om naar de realiteit door concreet aan je bedrijf te werken;

  • Je formuleert je missie of scherpt je missie aan;

  • Je ontwikkelt een passend aanbod en gaat uit van een bedrijfsconcept waar jouw idealen volledig tot hun recht komen;

  • Je voelt je trots en durft te staan achter je missie;

  • Je werkt met plezier aan je toekomst en aan die van anderen;

  • Je krijgt, als het concept van je bedrijf rond is, een interview dat wordt gepubliceerd op de website van Pioniers Magazine. Jij bent meteen zichtbaar voor een groot publiek dat aansluit op jouw diensten wat meteen een impuls geeft om je idealen te realiseren;

  • Je kunt direct aan de slag met praktische tips op het gebied van je diensten/ producten/ marketing;

  • Jouw authenticiteit bepaalt je bedrijf. Je ervaart dat je bedrijfsfilosofie en de uitstraling van jouw onderneming de uniciteit van jouzelf weerspiegelt. Je trekt daarmee moeiteloos de juiste klanten aan en kunt dát voor de wereld betekenen waar jij warm voor loopt.

Praktische details:

Locatie: Nagele of via Zoom

Investering:

 

€ 1995,- (excl. BTW) 

 

Wil jij ook goed van start en jouw idealen realiseren door zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past? Schrijf je dan in voor dit pakket.

Eerst vrijblijvend kennismaken via zoom of telefonisch? Neem dan contact met me op via de button hieronder.

Lia Smits, eigenaar Ontspannen Wandelreizen

"Na deelname aan de 10 daagse Challenge 'Maak werk van je idealen' heb ik ook een coachingtraject bij haar gevolgd met als doel duidelijker zichtbaar te zijn als ondernemer. Er zijn veel onderwerpen uitgediept, ik kreeeg inspiratie van de sessies. Ik kon er direct mee aan de slag en het belangrijkste is dat ik mijn onderneming weer op waarde schat."

"We need leaders who recognize the harm being done to

people and planet through the dominant practices that

control, ignore, abuse and oppress the human spirit.

We need leaders who put service over self, stand steadfast

in crises and failures, and who display unshakable faith

that people can be generous, creative and kind."

Margareth Wheatley

bottom of page