Maak je missie zichtbaar!

Wil jij jouw idealen realiseren?

Laat je dan zien aan de wereld!

Heb je een 'droom-idee' of een ideaal om iets in de maatschappij te veranderen en weet je zeker dat dit werkt? Weet je alleen niet hoe je jouw idee of missie om kunt zetten naar de realiteit? Heb je vele pogingen gedaan en is dat niet gelukt of heb je veel weerstand gekregen waardoor je van je plannen afgestapt bent?

 

Weet je niet hoe je een eigen bedrijf opzet om je plannen concreet te maken? Of heb je al een bedrijf maar is je missie niet duidelijk genoeg waardoor je wat zwabbert met je aanbod en je de focus mist. Of heb je je, net zoals veel zelfstandigen teveel gestort op geld verdienen waardoor je idealen naar de achtergrond verdwenen zijn? 

Besteed je wel aandacht aan je marketing maar kan dat een boost en verfijning gebruiken zodat jouw idealen helemaal tot hun recht komen vanuit wie jij bent als mens? Heb je een hekel aan het promoten van jouw missie omdat je het gevoel hebt dat dat niet bij je past? Wat maar weinig mensen zich realiseren is dat zichtbaarheid van jezelf en je bedrijf niet werkt via een trucje of snelle marketingstrategie. Doe je iets dat niet klopt met wie je bent, dan kun je dat merken in een dalende omzet en minder klanten. Er gaan niet voor niets veel bedrijven failliet en vaak wordt er gezegd dat dat komt omdat ze te idealistisch waren. Het zou jammer zijn als je jouw droom opgeeft. En dat is ook helemaal niet nodig.

Authenticiteit centraal

Stel je voor dat jouw idealen en dromen realiteit zijn en je een mooi bedrijf hiermee kunt opbouwen. Je kunt dan iets doen dat van betekenis is en eerlijk gezegd; er is niets meer vervullend dan dat. Hoe zou het zijn als je daar geen snelle aquisitie of marketingstrategieën meer op los hoeft te laten? Hoe zou het zijn als jij gewoon als wie jij bent je doelen bereikt? Stel je voor dat je meteen zichtbaar wordt met wat jij te vertellen hebt in de wereld en dat jouw authenticiteit daarbij centraal staat. Jouw bedrijf is, als het goed is, dan een afspiegeling van wie jij bent. Je trekt dan ook de juiste klanten aan die helemaal bij jou passen en die jij deelgenoot kunt maken van al jouw waardevolle kennis en ervaring.

Zichtbaarheid en focus

Je kunt verandering brengen in jouw situatie door haarscherp je missie neer te zetten vanuit wie jij bent als persoon. Jouw uniciteit staat dan vooraan. Het is nodig dat je dan ontdekt wat dat precies kan zijn. Heb je nog geen bedrijf dan is het raadzaam om te leren wat voor concept je wilt nastreven, hoe de opbouw kan zijn met je diensten en producten en wat daar allemaal bij komt kijken. Je hebt focus nodig om ook daadwerkelijk te doen wat jouw missie van jou vraagt. 

Wil je een groter bereik en de klanten die bij je passen, dan zul je een groter netwerk moeten aanboren en dus zichtbaar kunnen worden. Daar heb je wel een dosis lef en vertrouwen voor nodig, maar dat zijn vaardigheden die je kunt leren.

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid mensen en organisaties bij de realisatie van hun idealen voor een wereld die werkt. Ik heb vele succesvolle projecten en bedrijfstakken opgezet en concepten bedacht en de PR daarop aangepast. Zowel in mijn eigen onderneming (Pioniers Magazine, een yoga- en meditatieschool en een trainings- en adviesbureau) als in samenwerking met (startende) ondernemers. Ik ben daarin aardig allround geworden. Ik merkte dat de oude marketingstrategieën niet werkten.

 

Logisch ook want die spitsen zich toe op een oude manier van denken waarbij winstbejag voorop staat. Wanneer je bewustzijn zich ontwikkeld heeft naar het uitdragen van je idealen en het verlangen iets in de wereld in positieve zin te veranderen, past daar een andere manier van ondernemen bij en ook een ander idee van marketing en zichtbaarheid. Hoe dat eruit ziet is per persoon verschillend. Ik kan je dan ook moeiteloos een plan, dat alleen maar voor jou werkt, aanbieden en samen met jou ontdekken hoe dat eruit ziet. 

Vanuit mijn rol als hoofdredacteur van Pioniers Magazine interview ik pioniers die prachtige veranderingen in de maatschappij veroorzaken. Ik maak hen zichtbaar zodat die mooie initiatieven zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. De wereld kleurt mooier als al die positieve plannen gezien kunnen worden, maar vooral ook realiteit. Dat is wat mij drijft! Een wereld creëren die werkt voor iedereen!

Vol vertrouwen in het ondernemerschap

"Carla heeft mij meegenomen in de wereld van pionieren. Nieuwe stappen zetten buiten mijn comfortzone die toch bij mij passen. Hierdoor heb ik mijn droom kunnen realiseren: mijn eigen coachingspraktijk Kinderschatten. Door de kundige en prettige begeleiding sta ik vol vertrouwen in het ondernemerschap en ben ik niet alleen gegroeid als professional maar ook als mens." 

Joke Achterkamp, ondernemer

Linde ten Broek, soulcoach, schrijver en verhalenplukker

Gesterkt in mijn missie

"Ik wilde ontrafelen wat mijn aanbod precies is. Ik doe als ondernemer veel verschillende dingen en zie daar een soort van rode draad in, maar had steeds moeite om kort te vertellen wat ik voor anderen kan betekenen. Door de begeleiding van Carla kreeg ik direct inzicht in hoe ik iets doe en hoe ik steeds afga van wat ik het allerliefste doe. Omdat Carla over een enorme dosis humor beschikt was het licht in plaats van alleen maar confronterend. Carla benoemt precies waar iets wringt. Ze geeft dat onomwonden terug zodat je daar direct mee aan de slag kan. Wat ik wonderlijk vond was dat zij dingen benoemt die al een tijdje diep van binnen aanwezig zijn, maar waar ik steeds omheen loop of te weinig aandacht aan geef. Omdat zij het benoemt zoals:" Is een one woman show niet iets voor jou?", kan ik energie en focus geven aan dat wat ertoe doet en klopte haar waarneming. Na een sessie met Carla heb ik energie voor tien, ben ik gesterkt in mijn missie en weet wat ik waard ben. Haar begeleiding is krachtig en bekrachtigend. Ze weet direct waar de schoen wringt en helpt je die schoen te bekijken, op te rekken en opnieuw aan te trekken."

Pionierspakket 2: MAAK JE MISSIE ZICHTBAAR!

Dit pakket is een individueel begeleidingstraject en bestaat uit 10 sessies van 1,5 uur (op locatie in Nijverdal of via Skype) en een interview dat gepubliceerd wordt op de website van Pioniers Magazine onder de rubriek: 'Pionier in the picture'. 

Wat leer je met dit pionierende pakket?

  • ​Je zet je idealen om naar de realiteit door concreet aan je bedrijf te werken;

  • Je formuleert je missie of scherpt je missie aan;

  • Je ontwikkelt een passend aanbod en gaat uit van een bedrijfsconcept waar jouw idealen volledig tot hun recht komen;

  • Je voelt je trots en durft te staan achter je missie;

  • Je werkt met plezier aan je toekomst en aan die van anderen;

  • Je krijgt, als het concept van je bedrijf rond is, een interview dat wordt gepubliceerd op de website van Pioniers Magazine. In de rubriek 'Pionier in the picture' ben jij meteen zichtbaar voor een groot publiek dat aansluit op jouw diensten. Je bent dus snel zichtbaar wat je een mooie impuls geeft om je idealen realiteit te laten worden;

  • Je kunt direct aan de slag met praktische tips op het gebied van je diensten/ producten/ marketing;

  • Jouw authenticiteit bepaalt je bedrijf. Je ervaart dat je bedrijfsfilosofie en de uitstraling van jouw onderneming de uniciteit van jouzelf weerspiegelt. Je trekt daarmee moeitelozer de juiste klanten aan en kunt dat voor de wereld betekenen waar jij warm voor loopt.

Praktische details:

Locatie: overeengekomen locatie of via Skype.

Investering:

 

€ 1995,- (excl. BTW) voor het pakket van 10 sessies van 1,5 uur en het interview "Pionier in the Picture" met Pioniers Magazine (normaal kost het interview € 275, maar in dit pakket is dit opgenomen voor € 225,-).

Wil jij ook goed van start en jouw idealen realiseren door zichtbaar te zijn op een manier die bij jou past?

Bij aanmelding word je verwezen naar een e-mailadres. Zet hierin duidelijk je (bedrijfs)naam en adresgegevens zodat we je een bevestiging en factuur kunnen sturen.