top of page

Gratis Webinar
'Omgaan met weerstand'

Maak je droom waar door weerstand anders te benaderen

Poseren op de top van de klif

Jij bent een pionier, verschilmaker, (startende) ZZP-er/ondernemer en je hebt een droom. Je wilt iets nieuws opzetten maar je krijg steeds maar weerstand op je pad. Vroeg of laat heb je te maken met commentaar, ongeloof of andere soorten van weerstand die je niet verder helpen. Misschien zie je weerstand ook wel als dat je zelf iets niet goed doet, je krijgt al die tegenslag immers niet voor niets. Jouw plannen heb je wel helemaal goed uitgedacht en een tijd lang was je heel enthousiast erover. Maar toch knaagt er nu iets aan je. De vele weerstand op je pad demotiveert je en je zoekt constant naar wat je dan wél inspireert. Als dat nog even doorgaat stop je met je plannen. Want je inspiratie is ook ver te zoeken.

 

Dat is superjammer want je had wél een goed plan of idee. Hoe zorg je dat je goed tegen weerstand kunt en jouw droom/ plan/ onderneming/ idee goed in de wereld zet?

 

In dit gratis webinar verkennen we het terrein van weerstand met elkaar. Na een introductie gaan we met elkaar in dialoog en is er gelegenheid om vragen te stellen over wat je zelf tegenkomt met weerstand. Je ontdekt dat als je anders naar weerstand kijkt, je er niet alleen makkelijker mee omgaat, maar ook meer impact met jouw idealen krijgt.

 

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Voor iedereen die een droom of idee wil realiseren om van betekenis te zijn voor de maatschappij maar daarbij weerstand in zichzelf of van anderen tegenkomt.

 

  • (startende) ZZP-ers

  • Ondernemers die van betekenis willen zijn

  • Pioniers/ verschilmakers

Wanneer?

Donderdag, 16 maart van 19:00- 20.30 uur

Investering

Gratis

Door wie?

Ik ben Carla de Ruiter, auteur van het boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’. Ik ben zelf pionier en leiderschapstrainer en werk graag met pioniers samen. Vanaf 2008 ben ik ondernemer en heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgezet. Door vallen en (vooral weer) opstaan leerde ik anders naar weerstand te kijken en mijn slogan is nu: “als ik weerstand tegenkom, zit ik op het goede spoor!”

Ik begeleid ondernemers en leidinggevenden bij het laten floreren van hun plan of bedrijf door Pionierend Leiderschap in hun leven en werk tot bloei te laten komen.

bottom of page