WIL JIJ JOUW IDEALEN REALISEREN?
LAAT JE DAN ZIEN AAN DE WERELD!

Image by Angelo Abear

Heb jij idealen en wil jij bijdragen aan een betere wereld? Heb je ideeën hoe je dat kunt doen? Vind je het lastig om de volgende stap te zetten? Worstel je met vragen als: hoe zet ik een bedrijf op? Hoe zet ik mijn aanbod in de markt? Hoe zorg ik ervoor dat ik serieus word genomen en dat ik doorzet – ondanks eventuele weerstand? 

Wat maar weinig mensen zich realiseren is dat zichtbaarheid van jezelf én je bedrijf niet werkt via een trucje of snelle marketingstrategie. Doe je iets dat niet klopt met wie je bent, dan merk je dat in een dalende omzet en minder klanten. Hoog tijd dus om jezelf te vinden én te zijn in je onderneming.

Jezelf zijn in je onderneming
Stel je voor dat jouw idealen en dromen realiteit zijn en je hiermee een mooi bedrijf kunt opbouwen. Je kunt dan iets doen dat van betekenis is en eerlijk gezegd; er is niets meer vervullend dan dat. Hoe zou het zijn als je je vrij voelt om te zijn wie je bent en je als jezelf jouw doelen kunt bereiken? Als het goed is, is jouw bedrijf dan een goede afspiegeling van wie jij bent. Je trekt dan met jouw hele ‘zijn’ de klanten aan die bij jou passen en die jij deelgenoot kunt maken van jouw waardevolle kennis en ervaring.

Zichtbaarheid en focus
Je kunt verandering brengen in jouw situatie door haarscherp je missie neer te zetten vanuit wie jij bent als persoon. Jouw uniciteit staat dan vooraan. Het is nodig dat je dan ontdekt wat dat precies kan zijn. Heb je nog geen bedrijf, dan is het raadzaam om te leren wat voor concept je wilt nastreven, hoe de opbouw kan zijn met je diensten en producten en wat daar allemaal bij komt kijken. Je hebt focus nodig om ook daadwerkelijk te doen wat jouw missie van jou vraagt. 

Wil je een groot bereik en de klanten die bij je passen, dan zul je een groter netwerk moeten aanboren en dat lukt met meer zichtbaarheid en de essentie van Pionierend Leiderschap. Daar heb je wel een dosis lef en vertrouwen voor nodig: kwaliteiten die pioniers van nature hebben, maar die je ook kunt aanleren. 

Pionierend Leiderschap dag: maak je missie zichtbaar! (individuele coaching en brainstormdag)

Deze dag begeleid ik jou om jouw pionierende leiderschapskwaliteiten naar voren te halen, zodat jouw missie een goed fundament krijgt om zelf mee door te gaan. Hierdoor worden jouw idealen zichtbaar en verhoog je de slagingskans van jouw missie.

Je gaat deze dag aan de slag met een selectie van de volgende doelen vanuit de essentie van Pionierend Leiderschap: 

 

  • Je voelt je vrij en trots en durft te staan achter je missie;

  • Je zet je idealen om naar de realiteit door concreet aan je bedrijf te werken;

  • Je formuleert je missie of scherpt je missie aan;

  • Je kunt omgaan met weerstand uit je omgeving en/of in jezelf;

  • Je maakt een start met een passend aanbod en gaat uit van een bedrijfsconcept waarin jouw idealen volledig tot hun recht komen;

  • Jouw authenticiteit bepaalt je bedrijf. Je ervaart dat je bedrijfsfilosofie en de uitstraling van jouw onderneming de uniciteit van jouzelf weerspiegelen. Je trekt daarmee meer moeiteloos de juiste klanten aan en kunt datgene voor de wereld betekenen waar jij warm voor loopt.

 

Investering: € 750,- excl. BTW.

Portret Carla_2019_05_LR.jpg

Een andere manier van ondernemen
Ik ben Carla de Ruiter, ik schrijf momenteel aan het boek ‘Pionierend Leiderschap, een bevrijdend perspectief voor een wereld in transitie’. Ik heb vele succesvolle projecten en bedrijfstakken opgezet en concepten bedacht. Zowel in mijn eigen ondernemingen (Pioniers Magazine, een yoga- en meditatieschool en een leiderschaps-opleidingsbureau) als in samenwerking met (startende) ondernemers. Ik ben daarin aardig allround geworden.

Ik merkte dat de oude marketingstrategieën niet werkten. Logisch ook, want die spitsen zich toe op een oude manier van denken waarbij winstbejag voorop staat. Wanneer je bewustzijn zich ontwikkeld heeft naar het uitdragen van je idealen en het verlangen iets in de wereld in positieve zin te veranderen, past daar een andere manier van ondernemen bij en ook een ander idee van marketing en zichtbaarheid. Hoe dat eruitziet, is per persoon verschillend. Ik ontdek dan ook graag met jou hoe dat er voor jou uit kan zien. 

Vanuit mijn rol als hoofdredacteur bij B Informed Media en voorheen bij Pioniers Magazine interview ik pioniers die prachtige veranderingen in de maatschappij veroorzaken. Ik maak hen zichtbaar, zodat al die mooie initiatieven zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken. De wereld kleurt mooier als al die positieve plannen gezien kunnen worden. Dat is wat mij drijft; een wereld creëren die werkt voor iedereen!