Pionierend Leiderschap Basistraining

Wil jij een inspirerend voorbeeld zijn?

 

Bekrachtig je leiderschap

door de 3 niveaus van Eros

Ben je ondernemer of leidingevende en komt er niet uit je handen wat je eigenlijk zou willen? Heb je een voorbeeldpositie voor anderen maar heb je het idee dat wat je te vertellen hebt, niet altijd goed overkomt bij de ander? Verlang je naar meer daadkracht en moeiteloosheid in je leven?

 

Ben je maar af en toe geïnspireerd en mis je de focus om je op een project te storten of ontbreekt de concentratie bij het realiseren van je droom of ideaal? Laat je je te snel afleiden? Of ben je juist teveel gericht op het einddoel en lukt het je niet te genieten van het proces omdat je zoveel moet van jezelf of van anderen? Voel je je futloos en heb je regelmatig een tekort aan energie?

 

Of heb je iets ouds achter je gelaten, een baan of een andere situatie in je leven die van betekenis was en zou je je leven graag een draai willen geven die meer bij je past en waar je wel weer energie van krijgt? Of weet je al wat het nieuwe is, maar zit je in een tussentijd; een overgangssperiode tussen het oude en het nieuwe en voel je het ongeduld in jezelf en wil je het liefste gewoon aan de slag?

Ontevredenheid of uitputtingsslag?

10% van de mannelijke managers en zelfs 14% van de vrouwelijke managers kampen met burn-outklachten. Zij voelen zich compleet uitgeput door hun werk of het vraagt veel van hen om de hele dag met mensen te werken. Ook ervaren managers de hoogste werkdruk in vergelijking met andere beroepsgroepen (bron: NEA 2015/ CBS-TNO). Eerder (2014) kwamen er al cijfers naar buiten dat 70% van werkend Nederland ontevreden is over hun huidige baan. Dat geeft te denken! 

Dat kan ook anders!

Hoe zou het zijn als je een inspirerende gedrevenheid in jezelf ervaart en het plezier in wat je doet weer terugvindt? Hoe zou het zijn als je, wat jij te vertellen hebt, makkelijk kunt uitstralen naar je omgeving en hierdoor een inspirerend voorbeeld kunt zijn voor anderen? Stel je voor dat je veel gerichter kunt toewerken naar de realisatie van jouw plannen. Op een manier die niet op werk lijkt. Je krijgt er alleen maar energie van. Je kunt makkelijker omgaan met weerstanden. Ook jij kunt die krachtige, energieke leider zijn die een richting heeft. 

Wat daarvoor nodig is, is dat je weer in contact komt met de oorspronkelijke levenskracht in jezelf: jouw universele creatiekracht of creatieve intelligentie. Een creatieve impuls waarmee je bergen kunt verzetten zonder moeite. Dat kan door gerichte oefening, maar ook door nieuwe kennis, bewustwording en vaardigheden vanuit Pionierend Leiderschap eigen te maken. Het vraagt van jou om doelgericht te werken, maar ook te leren om van het proces er naartoe te genieten. Op het moment dat je ervaart hoe je leven weer klopt, voel je meer kracht en zie je de samenhang met alle elementen in je leven. 

3 niveaus van Eros

Deze training is onder andere geïnspireerd op het werk van o.a. Elizabeth Debold. Zij schreef hierover een artikel voor Pioniers Magazine getiteld "de bevrijding van Eros".

 

Zij noemt hierin: "de sterke kracht van kosmische schepping beweegt ons mensen op het fysieke niveau, het mentale niveau en op het niveau van het creatieve bewustzijn zelf. Als menselijke wezens is creativiteit ons doel. Elk van deze drie niveaus van Eros geeft ons meer capaciteit om te creëren en verandering te bewerkstelligen, op diepere niveaus. Wat we creëren, zal ons lot bepalen, als individu en als planeet." 

"We verliezen onszelf niet in de armen van een minnaar, wat geboorte zal geven aan een kind, maar we zijn verloren in de liefde van iets dat geboren wil worden uit ons hart en onze geest. De bevrijdende kracht van onze eigen creativiteit resoneert in onze lichamen met een erotische sensatie."
 
- Elizabeth Debold -

Wat leer je in deze training?

  • Je leert de drie niveaus van Eros (her)kennen en ervaart de creatieve intelligentie in jezelf door gerichte oefeningen;

  • Je leert hoe je jouw focus kunt herstellen en daadkrachtiger kunt zijn;

  • Je leert de basisuitgangspunten van Pionierend Leiderschap;

  • Je maakt kennis met een andere manier van het aankijken tegen weerstanden;

  • Je ontdekt de samenhang tussen seksualiteit, creativiteit en bewustwording;

  • Je leert hoe je een inspirerend voorbeeld kunt zijn.

Wie geeft deze training?

Ik ben Carla de Ruiter. Ik begeleid mensen en organisaties bij de realisatie van hun idealen voor een wereld die werkt. Ik heb zelf ervaren hoe ik 20 jaar geleden vanuit een burnout weer vitaal werd en mijn dromen en idealen kon realiseren en het werk kan doen dat niet als werk voelt. Ik heb van Elizabeth Debold,die een tijd lang mijn leraar was, geleerd hoe de 3 niveaus van Eros in mijn eigen ervaring hun werk doen en hoe dat mij krachtiger maakt als ik ze goed gebruik en verder ontwikkel.

 

Net alsof er een motortje in mijzelf is aangegaan dat nooit meer uit gaat. Ik leerde hoe bijzonder dat is als vrouw om met deze nieuwe kracht aan het werk te gaan en anderen hiermee te inspireren. Ik ontwikkelde Pionierend Leiderschap omdat het bergen kan verzetten en de wereld mooier maakt. Ik ontwikkelde me tot een inspiratie voor velen als het gaat om leiderschap, pioniersschap en persoonlijke- en maatschappelijke transformatie. Ik ontdekte dat ik zoveel meer in mij heb dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb en dat idee erachter geef ik graag aan jou door door middel van deze training.